user_mobilelogo

Internet is een 'vluchtig medium'. Hieronder een impressie van verschillend werk. De miniaturen zijn moment-opnamen. De werkelijke inhoud kan inmiddels zijn aangepast. In sommige gevallen zijn getoonde voorbeelden inmiddels overgedragen aan andere redacteuren en heeft Arie den Draak geen actieve bemoeienis meer met de site.

BK nl

BK Cookware
Consumenten site. Meertalig. Nieuwe responsive CMS, gekoppeld aan nieuwe PIM en koppeling met CRM-systeem. Doel: Informeren, stimuleren en inspireren. Tevens gecertificeerde webshop gebouwd. Opdracht was tevens de lay-out zo flexibel mogelijk te houden. Mijn taak: hands-on projectleider en webmaster.

Berkhoutwonen

Berkhout Wonen
Webshop, portal met meerdere specialshops. CMS is tailer-made. Meerdere nieuwe specialshops toegevoegd, externe webbouwer aangestuurd en volledig assortiment opnieuw ingericht. Oud fotomateriaal vervangen, nieuw geproduceerd.

BreesNewWorld

Bree's New World
Meubelfabrikant. Beschikte over een sterk verouderde website. Nieuwe software geselecteerd en een drietalige site gemaakt die twee doelgroepen bedient: de retailers én de consumenten. Bewust gekozen geen webshop te realiseren omdat de verkoop uitsluitend via geselecteerde dealers verloopt. Later is het beheer van de site overgedragen aan een andere externe partij.

LUMC

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
Het LUMC heeft naast de patiëntenzorg ook vele onderzoekers te bedienen. De website bestaat uit meer dan 100 subwebsites, ieder met een eigen CMS. Afdelingshoofden zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de site. Geselecteerde medewerkers werden door mij getraind, ik bouwde nieuwe subwebsites voor nieuwe onderzoekers en divisies. Vraagbaak voor de subwebsite-redacteuren. Deelname in webontwikkelteam.

LUMC-Intranet

Albinusnet
Het INTRA-net van het LUMC is groter in omvang dan het externe web. Voor ca. 150 sub-websites trainde ik de nieuwe redacteuren, was "1e lijns aanspreekpunt", bouwde subwebsite voor nieuwe afdelingen en onderzoekers, plaatste redactionele teksten vanuit Raad van Bestuur. Tevens webstatistiek en analyse
Nam deel in webontwikkelteam.
Deze website is afgeschermd en dus niet van buitenaf te bezoeken..

Karlas ICT

Karlas-ICT
Voor een ZZP'er is het lastig zich te onderscheiden, zeker in de ICT-wereld. Deze site geeft de ondernemer een eigen identiteit. Doelstelling was de diverse samenwerkende disciplines inzichtelijk te maken. Doelgroep: zakelijke en particuliere markt. Inbreng: Concept, ontwerp, techniek, redactie en realisatie.

PiT

PiT-Sportief
ZZP'er is personal trainer (PT) met PiT. De site moest een frisse uitstraling hebben, geschikt voor mobiele telefoon. Met technische ruimte om naderhand meerdere detailpagina's toe te voegen
Inbreng:Concept, ontwerp, redactie, techniek en realisatie.

Angeles Art

Angeles Art
Kunstenares wenste haar werk in meerdere thema's te kunnen tonen voor haar Spaanse achterban en Nederlandse belangstellenden.
Inbreng:Concept, ontwerp, techniek en realisatie.

DVA

Dutch Vintage Animation, Virtueel Animatiefilmmuseum
Eigen project, ontstaan uit de wens oud en verloren gewaande animatiefilms van Nederlandse filmpionier Joop Geesink toegankelijk te maken. Werd enthousiast ontvangen door zowel de erfgenaam als duizenden filmliefhebbers. Deze no-budget site wordt momenteel achter de schermen geheel opnieuw vormgegeven. Inbreng: Concept, ontwerp, techniek, research, redactie en realisatie.

BTV Rotterdam

Bewoners Tegen Viegtuigoverlast
Bewonersvereniging, non profit organisatie, met ook een non-budget. Inbreng: Ontwikkeling huisstijl, conceptontwikkeling website, eindredactie, webmaster en social media.

AltijdJong

"Altijd Jong"
TV programma voor RTL4. Gesponsorde presentaties op tv worden ondersteund met een week lange home-page presentatie. Inbreng: Webmaster, contentbeheer, redactie, aanpassingen in lay-out n.a.v. aangeleverde lay-out; verder klant-ondersteuning met beeld- en promotiematerialen.

ZHBC

ZHBC Betonpompen. Verhuur van bemande machines. Uitvoerders van complexe betonstort-projecten. Opdracht was de site primair voor mobiele devices te bouwen. Uitvoerders in modder moeten snel weten hoe de kolossale machines gestempeld moeten worden. Voor potentiële opdrachtgevers een korte introductie en een contactformulier. Inbreng: Concept, ontwerp, techniek, research, redactie en realisatie.

Leo's Borrel

Leo's Borrel is een hippe uitgaansgelegenheid die zich meerdere malen per jaar manifesteert. De website werkt als teaser voor bezoekers. Tevens worden er visuele terugblikken getoond van eerdere evenementen. Inbreng: Bouw van website op basis van aangeleverd ontwerp, content management, redactie, slideshows, verkiezingspolls en diverse ad-hoc activiteiten.

Waar anderen een probleem zien, zie ik de uitdaging!

~ Arie den Draak