user_mobilelogo

Mensenwerk

Voor vele communicatie-uitingen bestaan computerprogramma’s. Laten we niet uit het oog verliezen dat goede communicatie van mens tot mens is. De hulpmiddelen als internet zorgen voor een eenvoudigere wijze om contact te leggen.

Genen

Communicatie zit in mijn bloed en genen. Terugkijkend op alle dienstbetrekkingen en beroepen die ik heb uitgevoerd zie je communicatie terug keren als een rode draad.

Arie den Draak communiceert via het internet altijd op 'menselijke' wijze.
Het achterliggende idee is terug te brengen tot:
"Niet de (beperkingen van de) software bepaalt de boodschap, maar de doelgroep".

Communicatie. Feiten over Arie den Draak

Arie den Draak Digitale DienstverleningSterk punt van Arie den Draak is het combineren van meerdere disciplines binnen een aanstelling: communicatief & commercieel inzicht, online-vaardigheden, kennis van vormgeving en webtechniek gecombineerd met goede omgangsvormen.

Arie den Draak Digitale DienstverleningBij het academisch ziekenhuis LUMC kreeg hij taken van communicatieadviseurs overgedragen. Vanwege zijn representatieve aanwezigheid kreeg Arie den Draak tevens de taak om VIP-rondleidingen binnen het uitgebreide complex te geven.

Arie den Draak Digitale DienstverleningArie den Draak is een geschikte gesprekspartner voor meerdere partijen. Hij communiceert op meerdere niveau’s.

Arie den Draak Digitale DienstverleningDeze functie heeft Arie den Draak bij uiteenlopende bedrijven gerealiseerd. Bij commerciële bedrijven was deze functie vaak gecombineerd met die van ‘uitvoerend adviseur’.

Arie den Draak Digitale DienstverleningVoor BK.nl verrichtte onderzoek en advies uitgebracht de gehele online communicatie aan te passen. Dit werd een taak die ik met een kleine ploeg medewerkers hands-on heb uitgevoerd.

Arie den Draak Digitale DienstverleningVoor de online uitingen van BK.nl werd op voorstel van Arie den Draak de wijze van product beschrijving anders te benaderen. Hierdoor werd de boodschap duidelijker gecommuniceerd. Het betekende wel een volledige ommezwaai in het tekstueel denken binnen de organisatie. 

Arie den Draak Digitale DienstverleningBij Bree’s New World zakelijk contact (B2B). Ontwerp en vormgeving drukwerk; conceptontwikkeling en realisatie van meertalige website.

Arie den Draak Digitale DienstverleningVoorbeelden van websites waar Arie den Draak het beheer voor voerde: Berkhout Woonwinkels (12 merken-sites); Gero, BK-Cookware, BK-pannen, en meer... Zie hiervoor de portfolio.

Arie den Draak Digitale DienstverleningIn de periode dat Arie den Draak zijn eigen animatiefilmstudio voerde, werden tal van abstracte communicatieproblemen vertaald naar concreet concept en vormgeving. Door middel van animatietechnieken kunnen op gestileerde wijze processen worden getoond die met een normale camera niet zijn te filmen.

Arie den Draak Digitale DienstverleningVoor meerdere non-profit organisaties heeft Arie den Draak redactie gevoerd alsmede webbeheer verricht. Internationaal heeft het no-budget virtuele museum Dutch Vintage animation veel lof verworven.

Arie den Draak Digitale DienstverleningOp de pagina portfolio toont Arie den Draak tal van voorbeelden van oplossingen in communicatie.

Wat doet Communicatiemedewerker Arie den Draak voor jouw bedrijf?

Communicatie-medewerker Arie den Draak helpt door:

Arie den Draak Digitale Dienstverlening Bijdragen aan de ontwikkeling van het communicatiebeleid
Arie den Draak Digitale Dienstverlening Schrijven van een communicatieplan
Arie den Draak Digitale Dienstverlening Zorgdragen voor de naleving van het communicatieplan
Arie den Draak Digitale Dienstverlening Adviseren van medewerkers bij de uitvoering van het communicatiebeleid
Arie den Draak Digitale Dienstverlening Schrijven van teksten voor en verrichten van redactiewerk op de meest uiteenlopende digitale en schriftelijke uitingen.
Arie den Draak Digitale Dienstverlening Optimaliseren van de communicatieve huisstijl
Arie den Draak Digitale Dienstverlening Uitvoeren van pr-werkzaamheden
Arie den Draak Digitale Dienstverlening Bijdragen aan een succesvol marketingbeleid
Arie den Draak Digitale Dienstverlening Opzet en onderhoud van social media (community)

Klik hier voor meer informatie.

Andere disciplines:

Communicatie zit in mijn bloed en genen.

~ Arie den Draak